Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’da soğuk savaşı!
Kastamonu'da, 31 Mart Yerel Seçimleri için geri sayım sürerken, parti ve bağımsız belediye başkan adaylarının rekabeti adeta soğuk savaş atmosferine dönüştü. Kentin dört bir yanında, seçim araçları ve dev bayraklarla donatılmış sokaklar, seçmenlerin dikkatini çekiyor.
Binlerce personel alınacak! Şartlar ve tarih belli oldu
Sağlık Bakanlığı’nın 15 bini hemşire, 2 bini ebe olmak üzere toplam 27 bin sözleşmeli personel alımına ilişkin ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı.
Binlerce personel alınacak! Şartlar ve tarih belli oldu
Sağlık Bakanlığı’nın 15 bini hemşire, 2 bini ebe olmak üzere toplam 27 bin sözleşmeli personel alımına ilişkin ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı.
Bakanlık duyurdu! Ödemeler bugün hesaplara yatıyor
Devlet ve bağlı kurumlarda çalışan işçilerin ilave tediye ödemelerinin birinci yarısının, bugün itibarıyla hesaplara yatırılmaya başlandığı açıklandı.
Resmi Gazete'de Kastamonu için önemli karar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayınlanan Resmi Gazetede, Kastamonu'nun Devrekani ilçesi için önemli bir karar yayınlandı
Kastamonu'da acele kamulaştırma kararı!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararlarla Kastamonu’da bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi.
Kastamonu Defterdarlığı personel alıyor!
Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesinde kadrolu yeni memur personel alımı başvuruları açıklandı. Kastamonu’da da Defterdarlık personel alımı yapılıyor. İşte başvuru şartları ve detaylar haberimizde.
Araç sahipleri dikkat!.. %50'den fazla zam
Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren haber geldi.
Kastamonu, Zonguldak, Bartın ve Karabüklü vatandaşın dikkatine! 27 bin kişi için iş fırsatı!
İş arayan binlerce Kastamonu, Zonguldak, Bartın ve Karabüklü vatandaş için iş imkanı Resmi Gazete'de yayımlandı.
Son 30 yılın en büyük zammı olabilir!
Asgari ücret zammı için artık nefesler tutuldu, tarafların bu hafta içerisinde üçüncü kez bir araya gelmesi beklenirken ay sonu yaklaşırken beklentiler daha da yükseldi.
İşte asgari ücrette pazarlığın başlayacağı rakam!
Asgari ücret zam pazarlığında kritik viraja girildi. Milyonlarca çalışan '2024 asgari ücret zammı ne kadar olacak?' sorusuna yanıt ararken, Asgari Ücret Tespit Komisyonu yarın (18 Aralık) ikinci kez toplanacak.
Bakandan asgari ücret mesajı: 'İkinci zamma gerek olmayacak!'
Milyonlar nefeslerini tutmuş yeni asgari ücret zammı oranını beklerken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan son dakika asgari ücret açıklaması geldi
Resmi Gazete’de yayımlandı: Emniyet'e  dev kadro açıldı
Emniyet Genel Müdürlüğü'ne (EGM) 10 bin 102 personel için kadro ihdas edildi. Konuya ilişkin karar ise Resmi Gazete'den duyurdu.
BİNA İNŞAATI YAPTIRILACAKTIR
TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
BİNA TADİLATI YAPTIRILACAKTIR
KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ- 15. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
S.S. KASTAMONU PANCAR EKİCİLERİ KOOPERATİFİ
S.S KASTAMONU PANCAR EKİCİLERİ KOOPERATİFİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN